Bereikbaarheid
en duurzame mobiliteit

Binnen Zuid-Holland

Actueel

Nieuws & artikelen

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid en duurzame mobiliteit. U vindt op deze pagina alle nieuwsberichten. U kunt via de filterknop filteren op specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent.
Online workshop ‘De sleutel voor mentale veerkracht’. Thuiswerken voor, tijdens en na de coronacrisis.
We beseffen terdege dat er werkgevers zijn die het heel moeilijk hebben in deze tijd en die alle zeilen bij moeten zetten om het hoofd boven water te houden.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2018 en 2019.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2017.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2016.
We willen de fiets naar je werk maand beginnen met een leuke uitdaging. Daarom hebben we een Fiets naar je Werk Maand Bingo Kaart gemaakt om JOU uit te dagen om meer te fietsen of je fiets op een andere manier te gebruiken. Veel plezier!
Nu de zon (meestal) weer schijnt en het thuiswerkadvies van de overheid eraf is kunnen wij ons geen beter moment bedenken om op de fiets naar het werk te gaan. Bij Samen Bereikbaar is de gehele maand mei: ‘Fiets naar je Werk Maand’
Vrijdagmiddag 22 april ging om 17.00 uur het fietspad op de Papendrechtsebrug weer permanent open na een fikse opknapbeurt van bijna drie maanden. De betrokken wethouders en vertegenwoordigers van de fietsersbond, Zuid-Holland Bereikbaar en Rijkswaterstaat bedankten zaterdagochtend 23 april de fietsers met een welgemeend applaus en een kleine attentie voor hun geduld.

Filter nieuwsberichten