Bereikbaarheid
en duurzame mobiliteit

Binnen Zuid-Holland

Actueel

Nieuws & artikelen

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid en duurzame mobiliteit. U vindt op deze pagina alle nieuwsberichten. U kunt via de filterknop filteren op specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent.
Samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en de Drechtsteden werkt provincie Zuid-Holland aan een betere doorstroming op de A15.
Samen Bereikbaar en Zuid-Holland Bereikbaar helpen bedrijven bij het organiseren van slimme en duurzame mobiliteit. Tijdens de coronacrisis ondersteunen zij ondernemers bij het verder professionaliseren van thuiswerken, want als mensen blijven thuiswerken heeft dat direct effect op de doorstroming op de wegen.
Online workshop ‘De sleutel voor mentale veerkracht’. Thuiswerken voor, tijdens en na de coronacrisis.
We beseffen terdege dat er werkgevers zijn die het heel moeilijk hebben in deze tijd en die alle zeilen bij moeten zetten om het hoofd boven water te houden.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2018 en 2019.
Hier vindt u een overzicht van nieuws en activiteiten van Samen Bereikbaar in 2017.
Tijdens de Fiets naar je Werk Maand besteden we aandacht aan publicaties van Samen Bereikbaar die relevant zijn voor fietsers. Elke vrijdag in mei zullen we een verzameling publiceren van artikelen die al eerder op de website verschenen en die je wellicht nuttig vindt. Deze eerste bundel gaat over fietsapps en -planners.
Bewust kiezen voor duurzame mobiliteit en daarmee minder broeikasgassen in het verkeer. Met dat doel zijn grote werkgevers vanaf volgend jaar verplicht gegevens aan te leveren over hun woon-werk en zakelijke verkeer van werknemers.
We willen de fiets naar je werk maand beginnen met een leuke uitdaging. Daarom hebben we een Fiets naar je Werk Maand Bingo Kaart gemaakt om JOU uit te dagen om meer te fietsen of je fiets op een andere manier te gebruiken. Veel plezier!

Filter nieuwsberichten