2 x 4 weken het ov proberen met de ov-Probeerpas, reeds verlopen

2 x 4 weken het ov proberen met de ov-Probeerpas, reeds verlopen


 

Lange files en vertragingen op de weg, dit zijn helaas eerder regels dan uitzonderingen. Stimuleer het ov onder jouw medewerkers en mijd hiermee de spits op de snelwegen.

 

Om het ov uit te proberen en te ervaren is de ov-Probeerpas beschikbaar voor werknemers. Als werkgever kun je het ov stimuleren door je aan te melden en de ov-Probeerpas onder de aandacht te brengen bij je werknemers.

Reist een werknemer minimaal drie dagen per week met de auto naar het werk en voldoet ze aan de voorwaarden? Dan komt zij in aanmerking voor de ov-Probeerpas.

 

De ov-Probeerpas wordt aangeboden aan werknemers die werken bij een werkgever in MRDH-gebied*.

 

Let op! Ben jij een werkgever uit de Drechtsteden? Dan kan jouw werknemer ook de ov-Probeerpas aanvragen, mits zij woonachtig is in een MRDH gemeente!

 

 

 

* MRDH: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer.

 

Wat is de ov-Probeerpas?

De werknemer krijgt een ov-chipkaart met daarop voldoende saldo om een maand lang tussen woon- en werkadres te reizen. Als deze eerste maand goed bevalt, kan de werknemer ervoor kiezen om nog een tweede maand kosteloos met het ov te reizen.

 

Hoe?

Meld jouw organisatie aan,  zodra de aanmelding is verwerkt kunnen jouw werknemers de ov-Probeerpas aanvragen. Er is tevens een promotiepakket beschikbaar (op=op) , bestaande uit bekers, flyers en de ‘durf-jij-het-te-proberen?’ lolly’s.

 

Klik hier voor het digitale flyerpakket.

 

 

Enthousiast geworden?

Kom in actie: meld jouw organisatie aan, laat je werknemers het ov ervaren en mijd de spits. Voor meer informatie bezoek de website van filedier.