Love to ride

Love to ride


 

In de maand september is de landelijke ‘Fiets Naar Je Werk-maand | Love To Ride’! Doet uw organisatie mee met dé fietscompetitie van Nederland? Vraag een gratis promotiepakket aan en enthousiasmeer uw medewerkers om zoveel mogelijk ritten te registreren en leuke prijzen te winnen. Uw organisatie ligt in het gebied van de snelfietsroutes F15 Beneden Merwede of F15 IJsselmonde. Daarom gaan we met extra prijzen en verrassende promo-acties medewerkers stimuleren om de fiets te pakken!

Meer medewerkers uit de auto op de fiets: dat is goed voor de bereikbaarheid van de regio,het milieu én de vitaliteit van uw medewerkers! In de ‘Fiets Naar Je Werk-maand | Love To Ride’ gaan we zoveel mogelijk mensen stimuleren op de fiets naar het werk te komen.

 

Wat is Love To Ride?

page1image29093696

Love to Ride is een fietscompetitie waarbij werknemers een maand lang al hun fietsritten registreren in een app. Hoe meer fietsritten iemand persoonlijk registreert, hoe groter zijn/haar witkans. Het kost niks en de medewerkers maken kans op leuke prijzen.

Wilt u meer informatie en/of weten hoe u mee kunt doen? Klik dan hier voor de vooraankondiging of bezoek www.lovetoride.net.