Logistieke Aanpak

Logistieke Aanpak


Vanuit het programma Beter Benutten, ondersteunt de Verkeersonderneming vanuit het platform Samen Bereikbaar bedrijven in de Drechtsteden die hun logistiek willen optimaliseren.

Indien deze optimalisatie ook leidt tot minder vrachtwagens/bestelbussen (van henzelf, vervoerders, toeleveranciers en/of klanten) in de spits (spitsmijdingen), kunnen deze bedrijven hiervoor een financiële beloning verdienen.

Tevens kan beloning plaatsvinden in de vorm van het inzetten van studenten, trainees en logistiek experts in het geval het oplossing (verminderen, verschuiven, verplaatsen of verwisselen) nog niet duidelijk is. Ook bieden wij via de Marktplaats voor Logistiek toegang tot diverse specialistische producten en diensten.

De logistiek makelaar komt graag bij u langs. Ze zijn gespecialiseerd om met u mee te denken waar in uw bedrijf de efficiency kan worden bereikt. Vanzelfsprekend nemen zij uw bedrijfsvoering niet over, wel ontzorgen zij u, omdat zij weten waar de knelpunten binnen de regio zijn, wanneer u in aanmerking komt voor cofinanciering van uw project, hoe zo’n projectaanvraag het beste kan worden ingediend en welke diensten u optimaal kunnen ondersteunen in uw veranderingsproces.

Meer weten?
Neem contact op met Annemieke de Leeuw (logistiek makelaar)
Mobiel: +31 (0)6 37 00 66 80
Email: adleeuw@goudappel.nl