Groot onderhoud N3, gereed eind 2021 – Toolbox

Groot onderhoud N3, gereed eind 2021 – Toolbox


 

Sinds 6 augustus 2020 werkt Rijkswaterstaat aan het groot onderhoud N3. Dit duurt tot eind 2021. Er komt onder meer een nieuwe fundering en stil asfalt. De weg kan er straks weer jaren tegenaan. Het werk wordt in fases uitgevoerd, elke keer op een ander deel van de N3.

 

Dat het onderhoud tot hinder gaat leiden is zeker, maar het verkeer kan in de meeste gevallen over de N3 blijven rijden. Klik hier voor meer informatie over het groot onderhoud N3.

 

Maatregelenpakket en communicatie

Voor het groot onderhoud van de N3 hebben we een maatregelenpakket ontwikkeld gericht op de fiets en thuiswerken, daarnaast zijn we in gesprek met bedrijven over mogelijke aanpassingen in de bedrijfsvoering op woon-werk verkeer en logistiek gebied. Ook communicatie is een onderdeel van onze aanpak. Wij communiceren op deze pagina over de maatregelen, ontwikkelingen en omleidingsroutes. Op de website www.ways2go.nl vindt u informatie over de fietsacties en andere alternatieven.

 

Onderstaand vindt u de communicatie toolbox werkgevers en de toolbox bezoekers die samen met Rijkswaterstaat zijn ontwikkeld. In deze toolboxen vindt u alle relevante links en informatie over het groot onderhoud.

Raadpleeg de toolboxen regelmatig voor updates. Wilt u op de hoogte gehouden worden voor updates, mail dan naar info@samenbereikbaar.nl.
U ontvangt via de mail het bericht dat er een update is met de link naar de toolbox(en).

 

Op 9 en 10- juli 2020 hebben de informatiebijeenkomsten voor bedrijven plaatsgevonden, voor de presentatie van Rijkswaterstaat over het groot onderhoud N3, klik hier.

 

Onderstaand onze twee toolboxen (update op 11-05-2021):

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie:

N3werkzaamheden.nl

https://dordrechtonderweg.nl

 

De grootste onderhoudsopgave ooit

Tot 2030 staat de renovatie en vervanging van 13 bruggen, 8 tunnels en 13 wegen in de provincie Zuid-Holland op het programma. Veel projecten spelen zich af rond Rotterdam en in de regio Drechtsteden.

Klik hier voor de animatie video over de renovatie van de Wantijbrug.

Klik hier voor een overzicht Drechtsteden

Klik hier voor een overzicht Rotterdam

Klik hier voor een overzicht Hoeksche Waard. In de Hoeksche Waard staat de renovatie van de Heinenoordtunnel centraal. Deze vindt in 2023 en 2024 plaats. Klik hier voor meer informatie over de renovatie van de Heinenoordtunnel.