Werkzaamheden Drechtsteden Toolbox

Werkzaamheden Drechtsteden Toolbox


 

Sinds de zomer 2021 werkt Rijkswaterstaat zowel aan de N3, de nieuwe aansluiting A15/N3/N214 en de verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht. Er wordt aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen. Samen Bereikbaar heeft in samenwerking met Rijkswaterstaat een toolbox ontwikkeld waar relevante informatie voor bedrijven in staat over de afsluitingen, maar ook over mogelijke ondersteuning vanuit het Platform Samen Bereikbaar.
Informatie over de werkzaamheden en de planning is te vinden op www.n3werkzaamheden.nl.

 

Communicatie toolbox

Onderstaand vindt u de laatste communicatie toolbox voor werkgevers, leveranciers en bezoekers die samen met Rijkswaterstaat is ontwikkeld. In deze toolbox vindt u alle relevante links en informatie over de laatste werkzaamheden.

Onderstaande Toolbox is gepubliceerd op 12-11-2021.

 

 

Op 7 en 10- juni 2021 hebben de informatiebijeenkomsten voor bedrijven plaatsgevonden, voor de presentatie van Rijkswaterstaat over de zomerwerkzaamheden Drechtsteden, klik hier.

 

Hieronder vindt u 2 filmpjes van Rijkswaterstaat over de aanleg van extra rijstroken op de A15 Papendrecht-Sliedrecht en over het verbeteren van de aansluiting A15, N3, N214.

 

Voor meer informatie:

N3werkzaamheden.nl

https://dordrechtonderweg.nl

 

De grootste onderhoudsopgave ooit

Tot 2030 staat de renovatie en vervanging van 13 bruggen, 8 tunnels en 13 wegen in de provincie Zuid-Holland op het programma. Veel projecten spelen zich af rond Rotterdam en in de regio Drechtsteden.

Klik hier voor een overzicht Drechtsteden

Klik hier voor een overzicht Rotterdam

Klik hier voor een overzicht Hoeksche Waard. In de Hoeksche Waard staat de renovatie van de Heinenoordtunnel centraal. Deze vindt in 2023 en 2024 plaats. Klik hier voor meer informatie over de renovatie van de Heinenoordtunnel.