Productpagina:

E-bike probeerpools werkgevers

E-bike probeerpools beschikbaar voor bedrijven

Werkgevers rond de N3 en de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem kunnen vanaf nu gebruik maken van een gratis probeerpool met e-bikes. Met de probeeractie willen we meer medewerkers verleiden met de fiets naar het werk te gaan (en zo minder autokilometers te maken). Soms is de woon-werk afstand te groot om op de ‘gewone’ fiets te gaan. Een e-bike biedt dan een goede oplossing. Een pool bestaat meestal uit drie fietsen die drie maanden door verschillende medewerkers kunnen worden geprobeerd. Voor de bedrijven die willen deelnemen wordt de back-office voor reserveringen geregeld, worden e-bikes tot de voordeur afgeleverd (ook als dit een thuiswerk adres is) en is er communicatiemateriaal beschikbaar voor promotie. De probeerpools zijn te reserveren via ons, neem contact op met Anna Schouten. Wij zullen dan een intake uitvoeren en een passend aanbod te maken.

 

 

 

Initiatiefnemers
Deze actie is onderdeel van een breder pakket aan mobiliteitsmaatregelen tijdens het groot onderhoud aan de N3 waar Rijkswaterstaat mee bezig is. En één van de maatregelen voor het verbeteren van de doorstroming op de A15, de zogenoemde korte termijnmaatregelen A15 Ridderkerk –Gorinchem, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, provincie Zuid-Holland en Drechtsteden.

 

Hoe werkt het?
Werkgevers die interesse hebben in de e-bike probeerpool kunnen zich melden door een email te sturen. Vermeld in de email dat je interesse hebt in de e-bike pool, de organisatienaam en aantal medewerkers van het bedrijf. Binnen een paar werkdagen nemen we contact op om verdere invulling te bespreken. Om de actie intern te promoten ligt er communicatiemateriaal klaar. De back-office verloopt via een reserveringssysteem met helpdesk.

 

Thuis afleveren mogelijk ivm COVID-19 maatregelen
Het is een bijzondere tijd en juist nu is vitaliteit super belangrijk voor medewerkers. We zitten meer stil en hebben thuis niet altijd een goede werkplek. Hoe blijf je in beweging en op welke wijze zal je straks weer naar kantoor reizen? Het uitprobeeraanbod is daarom ook mogelijk voor medewerkers die thuiswerken. Ze reserveren dan online een e-bike en de e-bike wordt thuis afgeleverd.

 

Waarom e-bike probeerpools?
Om meer mensen te verleiden met de e-bike naar het werk te gaan, is het belangrijk dat mensen dit een periode kunnen proberen. De probeerpool maakt het mogelijk dat medewerkers kunnen testen of de woon-werkreis goed te doen is met een elektrische fiets, of het allemaal makkelijk werkt met de accu en welke fietsroute het fijnste fietst. Op deze manier kan er kennis gemaakt worden met een andere vorm van vervoer en hopen we dat het na de probeeractie naar meer fietskilometers smaakt.

Kortingsregeling tweewielers

Bent u bezig met het fietsbeleid binnen uw organisatie en wilt u uw werknemers stimuleren (meer) te fietsen? Dan is de huidige kortingsactie op een nieuwe fiets, e-scooter of e-bike

Lees meer

Reis slim en spaar punten

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Doe dan snel mee met de A15/N3 challenge

Lees meer

OV Probeerpas op de A15

Ben je lid van Samen Bereikbaar en reizen jouw werknemers regelmatig op de A15 op het traject Ridderkerk – Gorinchem met de auto? Op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]