Productpagina:

E-bike probeerpools werkgevers

E-bike probeerpools beschikbaar voor bedrijven

Werkgevers rond de N3 en de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem kunnen vanaf nu gebruik maken van een gratis probeerpool met e-bikes. Met de probeeractie willen we meer medewerkers verleiden om met de fiets naar het werk te gaan (en zo minder autokilometers te maken). Soms is de woon-werk afstand te groot om op de ‘gewone’ fiets te gaan. Een e-bike biedt dan een goede oplossing. Een pool bestaat meestal uit drie fietsen die drie maanden door verschillende medewerkers kunnen worden geprobeerd. Voor de bedrijven die willen deelnemen wordt de back-office voor reserveringen geregeld, worden e-bikes tot de voordeur afgeleverd (ook als dit een thuiswerk adres is) en is er communicatiemateriaal beschikbaar voor promotie. De probeerpools zijn te reserveren via ons, neem contact op met Anna Schouten. Wij zullen dan een intake uitvoeren en een passend aanbod te maken.

 

 

Initiatiefnemers
Deze actie is onderdeel van een breder pakket aan mobiliteitsmaatregelen tijdens het groot onderhoud aan de N3 waar Rijkswaterstaat mee bezig is. En één van de maatregelen voor het verbeteren van de doorstroming op de A15, de zogenoemde korte termijnmaatregelen A15 Ridderkerk –Gorinchem, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, provincie Zuid-Holland en Drechtsteden.

 

Hoe werkt het?
Werkgevers die interesse hebben in de e-bike probeerpool kunnen zich melden door een email te sturen. Vermeld in de email dat je interesse hebt in de e-bike pool, de organisatienaam en aantal medewerkers van het bedrijf. Binnen een paar werkdagen nemen we contact op om verdere invulling te bespreken. Om de actie intern te promoten ligt er communicatiemateriaal klaar. De back-office verloopt via een reserveringssysteem met helpdesk.

 

Waarom e-bike probeerpools?
Om meer mensen te verleiden met de e-bike naar het werk te gaan, is het belangrijk dat mensen dit een periode kunnen proberen. De probeerpool maakt het mogelijk dat medewerkers kunnen testen of de woon-werkreis goed te doen is met een elektrische fiets, of het allemaal makkelijk werkt met de accu en welke fietsroute het fijnste fietst. Op deze manier kan er kennis gemaakt worden met een andere vorm van vervoer en hopen we dat het na de probeeractie naar meer fietskilometers smaakt.

10 reisplanners

Er zijn diverse reisplanners op de markt. Welke reisplanner is geschikt voor welk vervoermiddel? Wat zijn de kenmerken, voor- en nadelen van de reisplanners?

Lees meer

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Zakelijke E-bike oplossingen

In onze regio zijn er mooie snelfietsroutes en je kan je fiets meenemen op de waterbus. De mogelijkheden om te fietsen zijn groot en daarom onderstaand enkele voorbeelden van zakelijke (e)-bike oplossingen.

Lees meer

Apps die het fietsgebruik onder medewerkers stimuleren

Steeds meer werkgevers proberen het fietsgebruik onder de medewerkers te stimuleren. Vaker de fiets pakken heeft verschillende voordelen zoals een positieve impact op het milieu, de vitaliteit van de medewerker verbetert erdoor en gedegen fietsbeleid zorgt voor goed werkgeverschap. Zeker in de huidige corona tijden is vitaliteit van medewerkers een speerpunt van werkgevers.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]