Productpagina:

E-bike probeerpools werkgevers

E-bike probeerpools beschikbaar voor bedrijven

Werkgevers rond de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem kunnen gebruik maken van een ‘gratis’ probeerpool met e-bikes. Met de probeeractie willen we meer medewerkers verleiden om met de fiets naar het werk te gaan (en zo minder mogelijk autokilometers te maken). Soms is de woon-werk afstand te groot om op de ‘gewone’ fiets te gaan. Een e-bike biedt dan een goede oplossing. Een pool bestaat meestal uit drie fietsen die drie maanden door verschillende medewerkers kunnen worden geprobeerd. De probeerpools zijn te reserveren via ons, neem contact op met Anna Schouten. Wij zullen dan een intake uitvoeren en een passend aanbod maken.

 

Wat valt er onder de actie?

Werkgevers krijgen een zorgeloos pakket dat bevat alles om de actie op te starten en te onderhouden:

  • De back-office voor reserveringen wordt geregeld;
  • Er is een helpdesk voor medewerkers beschikbaar;
  • De e-bikes worden tot de voordeur afgeleverd;
  • De fietsen zijn verzekerd en worden vergezeld van accessoires zoals fietstassen en een extra slot;
  • Een communicatiepakket om de actie intern onder de aandacht van uw medewerkers te brengen.

 

 

Initiatiefnemers

Deze actie is onderdeel van een breder pakket aan mobiliteitsmaatregelen voor het verbeteren van de doorstroming op de A15, de zogenoemde korte termijnmaatregelen A15 Ridderkerk –Gorinchem, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, provincie Zuid-Holland en Drechtsteden.

 

Hoe werkt het?

Werkgevers die interesse hebben in de e-bike probeerpool kunnen zich melden door een email te sturen. Vermeld in de email de organisatienaam en aantal medewerkers van het bedrijf. Binnen een paar werkdagen nemen we contact op om verdere invulling te bespreken.

 

Waarom e-bike probeerpools?

Om meer mensen te verleiden met de e-bike naar het werk te gaan, is het belangrijk dat mensen dit een periode kunnen proberen. De probeerpool maakt het mogelijk dat medewerkers kunnen testen of de woon-werkreis goed te doen is met een elektrische fiets, of het allemaal makkelijk werkt met de accu en welke fietsroute het fijnste fietst. Op deze manier kan er kennis gemaakt worden met een andere vorm van vervoer en hopen we dat het na de probeeractie naar meer fietskilometers smaakt.

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]