Productpagina:

Fietsproof apps

Deze apps zijn praktisch, leuk en geven inzicht. Voor iedere fietser is er wel een geschikte app te vinden.

Vind je het interessant om vooraf je route te bepalen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Fietsknoop of Fietsnetwerk. Ben je meer geïnteresseerd in je fietsprestaties? Dan zijn Google Fit en Strava bij uitstek geschikt.

 

Niet onbelangrijk: sinds januari 2019 is het verboden om een mobiele telefoon te gebruiken op de fiets. Houd de telefoon in je zak of plaats hem in een telefoonhouder op je stuur.

 

Trackers

Google Fit

 

Deze app richt zich op je gezondheid en activiteiten, dus ook fietsen. Zo wordt bijgehouden wat je doet qua lichaamsbeweging. Beweeg- en hartpunten staan centraal.


 

 

 

  Strava

 

Strava registreert nagenoeg alle buitenactiviteiten. Zo houdt de app je route, snelheid en hoogteverschillen bij.

 

                  

 

 

Routeplanners

 

  Google Maps

 

Google Maps blijft een van de betrouwbaarste routeplanners, zowel voor auto-, ov- als fietsroutes. Oponthoud zie je direct in de app en Maps stelt een andere route voor wanneer de reis niet mogelijk is.

 

                  

 

 

MAPS.ME

 

Dé offline routeplanner. Internet is niet vereist bij het gebruik van deze app. De app werkt wereldwijd en is zeer gedetailleerd.

 

                  

 

Routeplanners gebaseerd op fietsknooppunten

 

  Fietsknoop

 

De fietsroute app voor op de fiets met alle fietsknooppunten in heel Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Maak je eigen fietsroutes en deel deze met vrienden of groepen.

 

                  

 

 

 Fietsnetwerk

 

Deze app is gebaseerd op de fietsknooppunten. Er zijn diverse (thematische) routes samengesteld die eenvoudig te volgen zijn. In de routes zijn “afstapmomenten” ingebouwd langs bezienswaardigheden. Zo wordt de fietstocht een ware belevenis.

 

                  

10 reisplanners

Er zijn diverse reisplanners op de markt. Welke reisplanner is geschikt voor welk vervoermiddel? Wat zijn de kenmerken, voor- en nadelen van de reisplanners?

Lees meer

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Zakelijke E-bike oplossingen

In onze regio zijn er mooie snelfietsroutes en je kan je fiets meenemen op de waterbus. De mogelijkheden om te fietsen zijn groot en daarom onderstaand enkele voorbeelden van zakelijke (e)-bike oplossingen.

Lees meer

Apps die het fietsgebruik onder medewerkers stimuleren

Steeds meer werkgevers proberen het fietsgebruik onder de medewerkers te stimuleren. Vaker de fiets pakken heeft verschillende voordelen zoals een positieve impact op het milieu, de vitaliteit van de medewerker verbetert erdoor en gedegen fietsbeleid zorgt voor goed werkgeverschap. Zeker in de huidige corona tijden is vitaliteit van medewerkers een speerpunt van werkgevers.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]