Productpagina:

Kortingsregeling tweewielers

Bent u bezig met het fietsbeleid binnen uw organisatie en wilt u uw werknemers stimuleren (meer) te fietsen? Dan is de huidige kortingsactie op een nieuwe fiets, e-scooter of e-bike wellicht interessant voor uw werknemers. Reizen uw medewerkers momenteel nog veel met de auto naar het werk? Kijk dan snel of u deze kortingsactie kenbaar kunt maken onder uw medewerkers. Dit kan ze tot €300,- korting opleveren bij de aanschaf van een nieuwe tweewieler.

Waar moet uw medewerker aan voldoen?

  • De werknemer woont en/of werkt in: Alblasserdam, Brielle, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Molenlanden, Nissewaard, Papendrecht, Ridderkerk, (Haven) Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Westvoorne, Zuidplas of Zwijndrecht.
  • De werknemer reist twee dagen (of meer) per week met de auto in de spits naar het werk.
  • De werknemer bent bereid een jaar lang uw ritregistraties door te geven.

 

U kunt via deze link alle informatie vinden en communiceren met uw werknemers

Reis slim en spaar punten

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Doe dan snel mee met de A15/N3 challenge

Lees meer

OV Probeerpas op de A15

Ben je lid van Samen Bereikbaar en reizen jouw werknemers regelmatig op de A15 op het traject Ridderkerk – Gorinchem met de auto? Op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]