Productpagina:

Kortingsregeling tweewielers

Bent u bezig met het fietsbeleid binnen uw organisatie en wilt u uw werknemers stimuleren (meer) te fietsen? Dan is de huidige kortingsactie op een nieuwe fiets, e-scooter of e-bike wellicht interessant voor uw werknemers. Reizen uw medewerkers momenteel nog veel met de auto naar het werk? Kijk dan snel of u deze kortingsactie kenbaar kunt maken onder uw medewerkers. Dit kan ze tot €300,- korting opleveren bij de aanschaf van een nieuwe tweewieler.

Waar moet uw medewerker aan voldoen?

  • De werknemer woont en/of werkt in: Alblasserdam, Brielle, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Molenlanden, Nissewaard, Papendrecht, Ridderkerk, (Haven) Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Westvoorne, Zuidplas of Zwijndrecht.
  • De werknemer reist twee dagen (of meer) per week met de auto in de spits naar het werk.
  • De werknemer is bereid een jaar lang uw ritregistraties door te geven.

 

U kunt via deze link alle informatie vinden en communiceren met uw werknemers.

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]