Productpagina:

Mobiliteitsmaatregelen tijdens renovaties Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug

Reisalternatieven

Tijdens de renovaties  zijn er verschillende mobiliteitsalternatieven en acties opgezet. Hieronder treft u een overzicht van alle acties die worden aangeboden. Let op, sommige acties zijn alleen in bepaalde gemeenten beschikbaar.

Fietsapp regio Hoeksche Waard en Drechtsteden
Dat fietsen goed is voor voor de vitaliteit van werknemers, is bekend. Nu is er nog een extra reden om voor de fiets te kiezen! Mensen die werken in de Hoeksche Waard of Drechtsteden kunnen beloningen verdienen door vaker te fietsen. Met de gratis Dumoco+ app kun je gemakkelijk jouw fietskilometers registreren en zo punten verdienen. Deze punten zijn in te inwisselen voor cadeaubonnen, leuke uitjes en lokale producten of diensten.

Iedereen die woont, werkt of regelmatig reist in de Hoeksche Waard en de Drechtsteden kan meedoen aan deze challenge. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone. Download de gratis Dumoco+ app, meld je aan voor de Slim Reizen Challenge regio Hoeksche Waard en Drechtsteden en verdien direct punten voor elke fietsrit. Ga naar de actiepagina.

 

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]