Productpagina:

OV Probeerpas op de A15

Probeer het OV in plaats van de A15

Ben je lid van Samen Bereikbaar en reizen jouw werknemers regelmatig op de A15 op het traject Ridderkerk – Gorinchem met de auto? Op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem staat regelmatig file. Met de OV Probeerpas kunnen jouw werknemers het openbaar vervoer gratis uitproberen. Elke deelnemer krijgt een ov-chipkaart met een eenmalig reissaldo van €160,-.

Deze actie is speciaal voor automobilisten die onder normale omstandigheden minimaal 2 dagen per week met de auto over de A15 reizen tussen Ridderkerk en Gorinchem. Met de OV Probeerpas kun je reizen met trein, (water)bus en metro. Op de stations kun je ook een NS OV-fiets huren. De actie loopt tot 31 maart 2022.

 

Huidig overheidsbeleid: werk thuis!
Natuurlijk: we werken zoveel mogelijk thuis. Maar voor de mensen die toch naar de zaak moeten, bieden wij de OV probeerpas.

 

Hoe werkt het?
De leden van Samen Bereikbaar kunnen gebruik maken van de OV Probeerpas voor hun werknemers.  Wanneer je interesse hebt in de OV Probeerpas voor je werknemers kunnen ze zich zelf gemakkelijk aanmelden via onze online aanmeldpagina (zie onderstaande aanmeldknop).

We controleren de gegevens van iedere aanmelding en controleren de deelname voorwaarden. Wanneer een werknemer voldoet aan de voorwaarden dan ontvangt de werknemer een mail met nog een paar resterende vragen van de organisatie die de passen uitgeeft. Bijvoorbeeld het adres waar ze de pas heen kunnen sturen.
Na een paar dagen ontvangt de werknemer per post de OV Probeerpas. De OV Probeerpas kan alleen gebruikt worden voor werkgerelateerde reizen (dienstreizen en woon-werk reizen).

De actie loopt tot 31 maart 2022.

 

Deelname voorwaarden:

  • Je reist minimaal 2 dagen per week met de auto voor je werk
  • Je maakt gebruik van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem
  • Je werkgever is lid van Samen Bereikbaar (of wordt lid)
  • Met je deelname geef je toestemming dat je in- en uitcheck gegevens worden gebruikt om na te gaan of je de ov-kaart op dit traject gebruikt.

 

Meer informatie?
Wil je meer informatie of een flyer verspreiden via jouw eigen interne communicatiekanalen? Onderstaand een drietal informatie flyers.

Klik op de flyer om te vergroten en te downloaden.

 

1. Een flyer voor jouw als werkgever. De flyer kan je ook verspreiden binnen je netwerk.

2. Een flyer voor werknemers. De flyer kan je intern communiceren en bevat ook een link naar de aanmeldpagina.

3. Een flyer met de belangrijkste Q & A over de A15 OV Probeerpas actie.

 

WijMobiel
Deze actie wordt uitgevoerd door WijMobiel. Tijdens de actie kunnen deelnemers contact opnemen met de klantenservice (088-934 3401) van WijMobiel, en deelnemers ontvangen een inlog op WijMobiel.nl om het saldo en check-in en check-uit gegevens te bekijken.

 

Nog niet lid van Samen Bereikbaar?
Organisaties die nog geen lid zijn van Samen Bereikbaar, kunnen wel lid worden (is kostenloos). Het lidmaatschap is gratis, maar niet vrijblijvend. Al ruim 75 bedrijven hebben onze intentieverklaring ondertekend om 10% uit de spuits te halen. Alleen samen houden we de regio bereikbaar.

Wilt u meer informatie over het platform of een vrijblijvend gesprek, stuur dan een mail naar: Anna.schouten@samenbereikbaar.nl.

Kortingsregeling tweewielers

Bent u bezig met het fietsbeleid binnen uw organisatie en wilt u uw werknemers stimuleren (meer) te fietsen? Dan is de huidige kortingsactie op een nieuwe fiets, e-scooter of e-bike

Lees meer

Reis slim en spaar punten

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Doe dan snel mee met de A15/N3 challenge

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]