Productpagina:

OV Probeerpas op de A15

Probeer het OV in plaats van de A15

Reizen jouw werknemers regelmatig op de A15 op het traject Ridderkerk – Gorinchem met de auto? Op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem staat regelmatig file. Met de OV Probeerpas kunnen jouw werknemers het openbaar vervoer gratis uitproberen. Elke deelnemer krijgt een ov-chipkaart met een eenmalig reissaldo van €160,-.

Deze actie is speciaal voor automobilisten die onder normale omstandigheden minimaal 2 dagen per week met de auto over de A15 reizen tussen Ridderkerk en Gorinchem. Met de OV Probeerpas kun je reizen met trein, (water)bus en metro. Op de stations kun je ook een NS OV-fiets huren. De actie loopt tot 31 december 2022, maar de laatste aanmeldingsdatum is 31 oktober 2022.

 

Hoe werkt het?
Wanneer je interesse hebt in de OV Probeerpas voor je werknemers kunnen ze zich zelf gemakkelijk aanmelden via onze online aanmeldpagina (zie onderstaande aanmeldknop).

We controleren de gegevens van iedere aanmelding en controleren de deelname voorwaarden. Wanneer een werknemer voldoet aan de voorwaarden dan ontvangt de werknemer een mail met nog een paar resterende vragen van de organisatie die de passen uitgeeft. Bijvoorbeeld het adres waar ze de pas heen kunnen sturen.
Na een paar dagen ontvangt de werknemer per post de OV Probeerpas. De OV Probeerpas kan alleen gebruikt worden voor werkgerelateerde reizen (dienstreizen en woon-werk reizen).

 

Deelname voorwaarden:

  • Je reist minimaal 2 dagen per week met de auto voor je werk
  • Je maakt gebruik van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem
  • Met je deelname geef je toestemming dat je in- en uitcheck gegevens worden gebruikt om na te gaan of je de ov-kaart op dit traject gebruikt.

 

Meer informatie?
Wil je meer informatie of een flyer verspreiden via jouw eigen interne communicatiekanalen? Onderstaand een drietal informatie flyers.

 

Klik op de flyer om te vergroten en te downloaden.

 

1. Een flyer voor jouw als werkgever. De flyer kan je ook verspreiden binnen je netwerk.

 

2. Een flyer voor werknemers. De flyer kan je intern communiceren en bevat ook een link naar de aanmeldpagina.

 

3. Een flyer met de belangrijkste Q & A over de A15 OV Probeerpas actie.

 

WijMobiel
Deze actie wordt uitgevoerd door WijMobiel. Tijdens de actie kunnen deelnemers contact opnemen met de klantenservice (088-934 3401) van WijMobiel, en deelnemers ontvangen een inlog op WijMobiel.nl om het saldo en check-in en check-uit gegevens te bekijken.

 

10 reisplanners

Er zijn diverse reisplanners op de markt. Welke reisplanner is geschikt voor welk vervoermiddel? Wat zijn de kenmerken, voor- en nadelen van de reisplanners?

Lees meer

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Zakelijke E-bike oplossingen

In onze regio zijn er mooie snelfietsroutes en je kan je fiets meenemen op de waterbus. De mogelijkheden om te fietsen zijn groot en daarom onderstaand enkele voorbeelden van zakelijke (e)-bike oplossingen.

Lees meer

Apps die het fietsgebruik onder medewerkers stimuleren

Steeds meer werkgevers proberen het fietsgebruik onder de medewerkers te stimuleren. Vaker de fiets pakken heeft verschillende voordelen zoals een positieve impact op het milieu, de vitaliteit van de medewerker verbetert erdoor en gedegen fietsbeleid zorgt voor goed werkgeverschap. Zeker in de huidige corona tijden is vitaliteit van medewerkers een speerpunt van werkgevers.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]