Productpagina:

Reis slim en spaar punten

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Doe dan snel mee met de A15/N3 challenge in de Fynch app! De eerste 1000 deelnemers krijgen een bol.com bon te waarde van €20,-! Daarnaast spaar je als deelnemer punten (coins) door bijvoorbeeld de fiets of het ov te pakken naar het werk of thuis te werken. Deze coins zijn in te ruilen voor kortingen in de webshop van de app. Maandelijks zijn er extra cadeaubonnen te winnen voor de beste deelnemer. Het doel van de app is meer automobilisten te enthousiasmeren te kiezen voor een andere manier van reizen of thuis te werken indien mogelijk. Meer informatie over de actie vind je op Ways2go.

 

 

 

De Fynch app: wat kun je met de coins en hoe werkt het?

De app ‘trackt’ automatisch de reizen van de deelnemer en kan daarbij onderscheid maken in wandelen, fiets, scooter, auto en openbaar vervoer. Voor iedere andere manier van reizen dan de auto verdient de deelnemer coins. Dit geldt ook voor thuiswerken. Het aantal verdiende coins is in te wisselen voor kortingen op duurzame producten zoals een fietsabonnement. Daarnaast ontvangen de eerste 1.000 deelnemers die twee maanden meedoen een bol.com cadeaubon met een waarde tussen de €5 en €20, afhankelijk van het reisgedrag en de gescoorde coins. Vanaf juli 2021 worden iedere maand de beste 250 deelnemers beloond met een bol.com bon.

Op de website van Ways2go staat alle informatie over de slim reizen app inclusief, spelregels en deelnamevoorwaarden en hoe mensen zich kunnen aanmelden. De privacy van deelnemers wordt gewaarborgd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). wil je de app gelijk downloaden scan dan de onderstaande QR code.

 

Voor Apple:

Voor Android:

 

Groot onderhoud N3 en Korte Termijn Maatregelen A15 

Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3 en tegelijkertijd werken het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, provincie Zuid-Holland en Drechtsteden aan het verbeteren van de doorstroming op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem. Bij beide projecten ondersteunt De Verkeersonderneming met mobiliteitsmaatregelen, zoals het stimuleren van andere manieren van reizen dan met de auto en het ondersteunen van werkgevers bij het inrichten van beleid op thuiswerken. De slim reizen app is een initiatief van De Verkeersonderneming en wordt uitgevoerd door Fynch.

Kortingsregeling tweewielers

Bent u bezig met het fietsbeleid binnen uw organisatie en wilt u uw werknemers stimuleren (meer) te fietsen? Dan is de huidige kortingsactie op een nieuwe fiets, e-scooter of e-bike

Lees meer

OV Probeerpas op de A15

Ben je lid van Samen Bereikbaar en reizen jouw werknemers regelmatig op de A15 op het traject Ridderkerk – Gorinchem met de auto? Op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]