Productpagina:

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding Toolbox

We zijn sinds 2020 massaal gaan thuiswerken vanwege de coronacrisis. Veel werkgevers hebben in deze periode de vaste reiskostenvergoeding van hun werknemers doorbetaald ondanks dat deze reiskosten niet meer (volledig) worden gemaakt. Tot op heden is het toegestaan door de overheid om de vaste reiskostenvergoeding te blijven uitkeren ondanks dat de reiskosten niet (geheel) worden gemaakt.

 

Er was eind vorig jaar sprake dat per 1 januari 2021 deze versoepeling zou vervallen. Het kabinet heeft besloten om dit uit te stellen tot ten minste 1 januari 2022. Er wordt daarna opnieuw afgewogen of het nog nodig is om het besluit verder uit te stellen. Veel bedrijven zijn zich momenteel aan het oriënteren op een hybride vorm van thuiswerken en hebben vragen over de fiscale mogelijkheden van het uitkeren van de reiskostenvergoeding. 

 

In de onderstaande toolbox gaan we in op de veranderingen in de reiskostenvergoeding wanneer de versoepeling vervalt. Ook kijken we naar de mogelijkheden voor het uitkeren van een thuiswerkvergoeding.

 

De toolbox is in samenwerking met onze ambassadeur Visser & Visser uit Barendrecht ontwikkeld. Wilt u meer informatie of ondersteuning vanuit Samen Bereikbaar, neem dan contact op met Anna Schouten.

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]