Productpagina:

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding Toolbox

We zijn sinds 2020 massaal gaan thuiswerken vanwege de coronacrisis. Veel werkgevers hebben in deze periode de vaste reiskostenvergoeding van hun werknemers doorbetaald ondanks dat deze reiskosten niet meer (volledig) worden gemaakt. Tot op heden is het toegestaan door de overheid om de vaste reiskostenvergoeding te blijven uitkeren ondanks dat de reiskosten niet (geheel) worden gemaakt.

 

Er was eind vorig jaar sprake dat per 1 januari 2021 deze versoepeling zou vervallen. Het kabinet heeft besloten om dit uit te stellen tot ten minste 1 januari 2022. Er wordt daarna opnieuw afgewogen of het nog nodig is om het besluit verder uit te stellen. Veel bedrijven zijn zich momenteel aan het oriënteren op een hybride vorm van thuiswerken en hebben vragen over de fiscale mogelijkheden van het uitkeren van de reiskostenvergoeding.

 

In de onderstaande toolbox gaan we in op de veranderingen in de reiskostenvergoeding wanneer de versoepeling vervalt. Ook kijken we naar de mogelijkheden voor het uitkeren van een thuiswerkvergoeding.

 

De toolbox is in samenwerking met onze ambassadeur Visser & Visser uit Barendrecht ontwikkeld. Wilt u meer informatie of ondersteuning vanuit Samen Bereikbaar, neem dan contact op met Anna Schouten.

 

10 reisplanners

Er zijn diverse reisplanners op de markt. Welke reisplanner is geschikt voor welk vervoermiddel? Wat zijn de kenmerken, voor- en nadelen van de reisplanners?

Lees meer

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Zakelijke E-bike oplossingen

In onze regio zijn er mooie snelfietsroutes en je kan je fiets meenemen op de waterbus. De mogelijkheden om te fietsen zijn groot en daarom onderstaand enkele voorbeelden van zakelijke (e)-bike oplossingen.

Lees meer

Apps die het fietsgebruik onder medewerkers stimuleren

Steeds meer werkgevers proberen het fietsgebruik onder de medewerkers te stimuleren. Vaker de fiets pakken heeft verschillende voordelen zoals een positieve impact op het milieu, de vitaliteit van de medewerker verbetert erdoor en gedegen fietsbeleid zorgt voor goed werkgeverschap. Zeker in de huidige corona tijden is vitaliteit van medewerkers een speerpunt van werkgevers.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]