Productpagina:

Thuiswerken en hybride werken

Steeds vaker zien we dat medewerkers hybride willen gaan werken: deels thuis en deels op kantoor. Hoe pakt u dat aan als werkgever? Hoe zit het met uw beleid? Hybride werken brengt nieuwe mobiliteitsvraagstukken met zich mee. Een volledig ov-abonnement of leaseauto voor iemand die maar twee dagen per week naar de zaak komt, is niet rendabel. Maar hoe pakt u dat dan aan voor die dagen dat uw medewerkers wel reizen? Gaan we dan weer terug naar het declareren van al die bonnetjes? Nee toch! Dat is niet nodig. Neem contact op met Anna Schouten.

 

Hulp bij thuiswerken

Om te borgen dat uw medewerkers er ook thuis goed bij zitten bieden we regelmatig de mogelijkheid om een aantal medewerkers een thuiswerkplekscan te geven. Hierbij wordt online door een deskundige beoordeeld of de thuiswerkplek in orde is en worden veel tips gegeven om bijvoorbeeld hoogte van bureau, stoel en scherm gezonder in te stellen.

Om uw thuiswerkende medewerkers te motiveren en ondersteunen, bieden we uw bedrijf desgewenst een e-learning over thuiswerken aan. Hoe werk je bijvoorbeeld gezond thuis? Of hoe houd je je werkplezier hoog als je je collega’s zo weinig spreekt? En niet onbelangrijk, hoe blijf je betrokken en onderhoud je contacten met je collega’s? Een demo van de e-learning tool vindt u op deze link.

Ook de motivatieworkshop is gericht op mentale veerkracht en zelfmotivatie. Motivatie speelt een belangrijke factor in succesvol thuiswerken en als dit ontbreekt ontstaat er stress. Met behulp van een aantal oefeningen en gesprekken met elkaar in break-out rooms leert iedereen persoonlijk wat bij hem past. Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers een concreet actieplan hoe ze tijdig hun batterij op kunnen laden. Daar kunnen ze gelijk mee aan de slag.

Wilt u informatie en ondersteuning bij het organiseren van een scan, het e-learning programma of een motivatie workshop? Neem dan contact met ons op.

 

Toekomstbestendig thuiswerk beleid

Wilt u snel al weten of uw beleid is afgestemd op toekomstbestendig thuiswerken en hybride werken? Doe de test op Ways2go Waarwerkjij?

 

Inspiratie nodig?

We hebben ook een compilatie gemaakt van interessante, eerder gepubliceerde artikelen over hybride werken. Laat u inspireren door de voorbeelden en mogelijkheden en neem contact met ons op als u uw hybride werkbeleid wilt gaan plannen.

Schwung app beschikbaar in Dordrecht, fiets sneller door groen

Willen uw medewerkers ook sneller doorfietsen bij fietsverkeerslichten? Het kan met de Schwung app. Fietsers in Dordrecht met de app op hun mobiele telefoon kunnen makkelijker doorfietsen. De Schwung app laat een fietsverkeerslicht eerder weten dat er een fietser aan komt. De app ‘drukt’ alvast op het knopje bij het verkeerslicht. Daardoor is de kans groter om meteen, sneller of langer groen licht te krijgen.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]