Productpagina:

Zakelijke E-bike oplossingen

In onze regio zijn er mooie snelfietsroutes en je kan je fiets meenemen op de waterbus. De mogelijkheden om te fietsen zijn groot en daarom onderstaand enkele voorbeelden van zakelijke (e)-bike oplossingen.

Movelo

Movelo biedt all-in leasing vanaf 6 maanden met twee e-bike oplossingen:

  1. KEY – Een e-bike vloot met sleutelslot
  2. SHARE – slim delen van e-bikes met een slimme applicatie.

Movelo is geschikt voor elke bedrijfsgrootte. Ze maken het delen van E-bikes gemakkelijk voor de gebruiker/ eigenaar/ omgeving (bijvoorbeeld via e-bike hubs). Daarnaast helpen ze met het inzichtelijk maken van data door middel van een app. Voor een vast bedrag per maand lease je een zakelijke e-bike pool bij Movelo. Ze bieden een breed aanbod van e-bikes zoals Kalfhoff, Gazelle en Focus. De fietsen kunnen ze in bedrijfshuisstijl leveren.

Wanneer kies je voor Movelo?

  1. Je duurzaam en comfortabel vervoer wil aanbieden
  2. Je flexibel wil leasen, niet via de salarisadministratie
  3. Een uniforme e-bike vloot in eigen huisstijl wil hebben
  4. Streeft naar minder administratieve lasten: alles digitaal
  5. Een mooie binnen of buiten(parkeer) HUB wil
  6. E-bikes deelbaar wil maken door een slimme app
  7. Je toch liever kiest voor een E-bike met sleutel, dat kan namelijk ook!

Meer informatie is te vinden op de website van Movelo via deze link.

 

Lease fiets door Amega Fleetsales

Per 1 januari 2020 is er regeling fiets van de zaak versoepeld en kun je een lease-fiets van de zaak als secundaire arbeidsvoorwaarde opnemen. Een van onze ambassadeurs, de Amega Groep, heeft een mooi product rondom de fiets van de zaak inclusief advies rondom wel/niet bijdragen als werkgever en de voordelen voor een medewerker die al een leaseauto heeft of wel/geen reiskosten reeds ontvangt.

Voor meer informatie over de fiets van de zaak van Amega groep, klik hier.

Toolbox hybride werken

Veel mensen wisselen thuiswerken en werken op kantoor af. Dit biedt veel voordelen, maar er zijn ook uitdagingen. Daarom ontwikkelde TNO in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een toolbox die werkgevers en werknemers helpt om effectiever, gezonder en fijner hybride te werken.

Lees meer

10 reisplanners

Er zijn diverse reisplanners op de markt. Welke reisplanner is geschikt voor welk vervoermiddel? Wat zijn de kenmerken, voor- en nadelen van de reisplanners?

Lees meer

Apps die het fietsgebruik onder medewerkers stimuleren

Steeds meer werkgevers proberen het fietsgebruik onder de medewerkers te stimuleren. Vaker de fiets pakken heeft verschillende voordelen zoals een positieve impact op het milieu, de vitaliteit van de medewerker verbetert erdoor en gedegen fietsbeleid zorgt voor goed werkgeverschap. Zeker in de huidige corona tijden is vitaliteit van medewerkers een speerpunt van werkgevers.

Lees meer

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding Toolbox

We zijn sinds 2020 massaal gaan thuiswerken vanwege de coronacrisis. Veel werkgevers hebben in deze periode de vaste reiskostenvergoeding van hun werknemers doorbetaald ondanks dat deze reiskosten niet meer (volledig) worden gemaakt.

Lees meer

Sluit u aan

Met Samen Bereikbaar

Wilt u zich aansluiten? Of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Afspraken maken

Met Samen Bereikbaar

Wilt u een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heeft u een vraag aan ons? Klik dan op de onderstaande knop om direct in contact te komen met onze enthousiaste experts. Zij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.
[gravityform id="1" title="false" description="false"]