COVID-19 en thuiswerken: inzichten en voorbereiding op de 1,5 m economie

Het thuiswerkexperiment

Samen Bereikbaar ziet de COVID-19 pandemie als het grootste thuiswerkexperiment ooit!

⇒Wilt u inzicht in de ervaringen van uw medewerkers, zodat u (nog beter) voorbereid bent op de 1,5 meter economie?

 

Medewerkers-enquête

Organisaties zijn zich momenteel aan het voorbereiden op de ‘nieuwe’ werkelijkheid van de ‘1,5 meter economie’ en de periode na COVID-19. Met onze medewerkers-enquête en aanpak ondersteunen wij bedrijven om de ervaringen van deze ‘nieuwe’ manier van werken in kaart te brengen en te bepalen hoe in de toekomst thuiswerken nog effectiever kan worden ingezet: willen uw medewerkers structureel meer thuis werken, waar zijn zij tegenaan gelopen, wat hebben ze nodig om (nog) productiever te zijn?

 

De enquête wordt specifiek voor uw organisatie ontwikkeld, met uw look-and-feel en logo. De resultaten worden in een efficiënte rapportage aan u opgeleverd.

Heeft u interesse in de medewerkers-enquête onder uw medewerkers, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: anna.schouten@samenbereikbaar.nl.

Sluit u zich aan bij het platform Samen Bereikbaar? Dan kunt u gratis een medewerkers-enquête laten uitvoeren. Voor meer informatie: anna.schouten@samenbereikbaar.nl

 

Werkgevers-enquête

U bent natuurlijk benieuwd naar de ervaringen van uw medewerkers. En wij zijn geïnteresseerd hoe u, als werkgever,  deze periode heeft ervaren als werkgever. Daarom hebben we naast de medewerker-enquête, ook een algemene werkgever enquête ontwikkeld. Wilt u deelnemen aan ons onderzoek op werkgeversniveau? Reeds 20 organisaties nemen deel aan dit onderzoek. Met de informatie kunnen we u nog beter ondersteunen om thuiswerken op een geoliede manier te integreren in uw bedrijfsvoering. Met de ervaringen die momenteel worden opgedaan met thuiswerken, kunt u in de toekomst (kosten)efficiënter, duurzamer en effectiever met het arbeidspotentieel om te gaan.
We willen u vragen uw ervaringen met ons te delen middels deze werkgeversenquête.
Wij delen de resultaten met de deelnemende werkgevers. Het invullen van deze enquête duurt ± 5 minuten.