Reis slim en spaar punten

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Dan kun je meedoen met de A15/N3 challenge in de Fynch app! Deelnemers sparen punten (coins) door bijvoorbeeld de fiets of het ov te pakken naar het werk of thuis te werken. Deze coins zijn in te ruilen voor kortingen in de webshop van de app. Daarnaast zijn er cadeaubonnen te winnen voor de eerste 1.000 deelnemers en maandelijks voor de beste deelnemer. Het doel van de app is meer automobilisten te enthousiasmeren te kiezen voor een andere manier van reizen of thuis te werken indien mogelijk. Meer informatie over de actie en aanmelden vind je op Ways2go.

 

 

De Fynch app: wat kun je met de coins en hoe werkt het?

De app ‘trackt’ automatisch de reizen van de deelnemer en kan daarbij onderscheid maken in wandelen, fiets, scooter, auto en openbaar vervoer. Voor iedere andere manier van reizen dan de auto verdient de deelnemer coins. Dit geldt ook voor thuiswerken. Het aantal verdiende coins is in te wisselen voor kortingen op duurzame producten zoals een fietsabonnement. Daarnaast ontvangen de eerste 1.000 deelnemers die twee maanden meedoen een bol.com cadeaubon met een waarde tussen de €5 en €20, afhankelijk van het reisgedrag en de gescoorde coins. Vanaf juli 2021 worden iedere maand de beste 250 deelnemers beloond met een bol.com bon.

 

Op de website van Ways2go staat alle informatie over de slim reizen app inclusief, spelregels en deelnamevoorwaarden en hoe mensen zich kunnen aanmelden. De privacy van deelnemers wordt gewaarborgd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Meld u aan voor de Low Car Diet challenge

Low Car Diet is terug! Nu Nederland zich weer klaarmaakt om naar kantoor te gaan starten we op 13 september een nieuwe editie. Eén maand lang gezonder, bewuster en duurzamer reizen onder het motto: ‘Burn Calories, Not Fuel’. Zoals altijd staan welzijn en vitaliteit centraal, en dat is dit jaar relevanter dan ooit. Voor bedrijven die als totale organisatie bezig zijn met vitaliteit en duurzaamheid is deze challenge wellicht interessant om bewustwording te creëren en medewerkers te verleiden slimmer en duurzamer te reizen.

 

Low Car Diet biedt bij uitstek de mogelijkheid om iedereen weer in beweging te brengen en een brug te slaan tussen thuis- en op kantoor werken.

 

In tegenstelling tot de slim reizen app voor individuele deelnemers is de Low Car Diet niet gratis voor bedrijven. Maar door deelname aan de Low Car Diet krijg je als organisatie inzicht in het reisgedrag van je deelnemende werknemers, stimuleer je duurzame reiskeuzes en kun je de vitaliteit en het welzijn van je werknemers motiveren en belonen. Duurzaamheid en vitaliteit worden (verder) op de kaart gezet binnen je organisatie en kosten worden bespaard. Low Car Diet maakt gebruik van de hierboven genoemde Fynch app, deze app kan je ook op administratief niveau ontzorgen voor je reiskostenvergoedingen en je helpen om je zakelijke CO2 footprint inzichtelijk te maken.

 

Klik op de flyer hieronder voor meer informatie. Via deze link komt u op de website van Low Car Diet, daar kun je je aanmelden.

 

Samen gaat Low Car Diet voor een besparing van 100 ton CO2-uitstoot!

 

Groot onderhoud N3 en Korte Termijn Maatregelen A15 

Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3 en tegelijkertijd werken het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, provincie Zuid-Holland en Drechtsteden aan het verbeteren van de doorstroming op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem. Bij beide projecten ondersteunt De Verkeersonderneming met mobiliteitsmaatregelen, zoals het stimuleren van andere manieren van reizen dan met de auto en het ondersteunen van werkgevers bij het inrichten van beleid op thuiswerken. De slim reizen app is een initiatief van De Verkeersonderneming en wordt uitgevoerd door Fynch.